Old 26-01-2009, 02:11 PM
  post #1
ျမတ္ဘုန္းမို
ဆယ္ေက်ာ္သက္
 
အသင္း၀င္ေန႔စြဲ: Aug 2008
ေရးသားခ်က္မ်ား: 60
ေက်းဇူးတင္စကား: 36
ပို႔စ္ 32 ခုအတြက္ 122 ဦးမွ ေက်းဇူးတင္ေၾကာင္းေျပာပါသည္။
ပံုမ်ား: 1
ျမတ္ဘုန္းမို is on a distinguished road
Php အေၾကာင္းေဆြးေႏြးၾကမယ္ . . . .

ျမတ္တို႕ရဲ႕ php ေလး နည္းနည္းေသြးေအးေနသလားလို႕ . . . .
သရက္အသစ္ဖြင့္လုိက္ပါတယ္ . . ..

Php အေၾကာင္းေဆြးေႏြးၾကမယ္ . . . .
မသိတာေလးေတြေမးၿပီး . . . သိတာေလးေတြေျဖၾကမယ္ . . . .

ျမတ္
ျမတ္ဘုန္းမို is offline   Reply With Quote
ေအာက္ပါအသင္း၀င္ 15 ဦးတို႔မွ ျမတ္ဘုန္းမို အား ေက်းဇူးတင္စကား ေျပာၾကားသြားပါသည္။
Old 28-01-2009, 09:58 AM
  post #2
ျမတ္ဘုန္းမို
ဆယ္ေက်ာ္သက္
 
အသင္း၀င္ေန႔စြဲ: Aug 2008
ေရးသားခ်က္မ်ား: 60
ေက်းဇူးတင္စကား: 36
ပို႔စ္ 32 ခုအတြက္ 122 ဦးမွ ေက်းဇူးတင္ေၾကာင္းေျပာပါသည္။
ပံုမ်ား: 1
ျမတ္ဘုန္းမို is on a distinguished road
login script ေလးေရးၾကမယ္ (၁)

php ကိုေလ့လာမယ္ဆိုရင္ . . . . php page ေတြကို create လုပ္ဖို႕ လိုအပ္တဲ့ ကိရိယာေတြသင့္မွာရွိေနရပါလိမ့္မယ္။

php
mysql
text editor (zend studio, notepad++, phpeditor etc . . . .)
server (apache, IIS etc)

အခု ျမတ္က ေတာ့ Apache Server, PHP 5, mysql 5 နဲ႕ editor ကို ေတာ့ Zend Studio ကိုသံုးသြားမွာပါ . . .

ပထမဆံုး database ေလးတစ္ခုေဆာက္ၾကမယ္ . . ..
database name က tutorial
table name က users

ဒီ script ေလးကို mysql query browser ကို ဖြင့္ၿပီး execute လုပ္လိုက္ပါ . .

CREATE DATABASE /*!32312 IF NOT EXISTS*/ tutorial;
USE tutorial;
DROP TABLE IF EXISTS `users`;
CREATE TABLE `users` (
`userid` int(10) unsigned NOT NULL auto_increment,
`username` varchar(45) NOT NULL default '',
`password` varchar(45) NOT NULL default '',
PRIMARY KEY (`userid`)
) ENGINE=InnoDB DEFAULT CHARSET=latin1;

ဒါဆိုရင္ ကိုယ့္ရဲ႕ database ထဲမွာ tutorial ဆိုတဲ့ database ရွိေနၿပီး အဲဒီ database ထဲမွာ users ဆိုတဲ့ table ရွိေနပါၿပီ။

ၿပီးရင္ zend studio ကိုဖြင့္ . . .

$host = "localhost"; // Change this to your host name. It may be localhost
$username = "root"; // Changes this to your database username
$password = ""; // Changes this to your database password
$database = "tutorial"; // Change this to your database name
$conn = mysql_connect($host, $username, $password) or die ( mysql_error() );
$database = mysql_select_db($database, $conn) or die ( mysql_error() );

လို႕ရိုက္ထည့္ၿပီး conn.php ဆိုတဲ့ file name နဲ႕ save ပါ။

// ဆိုတာ comment ပါဆိုတာကို ျမတ္ရွင္းျပစရာမလိုဘူးထင္ပါတယ္ေနာ္ . . . .
လိုအပ္တယ္ဆိုရင္လည္းျပန္ရွင္းျပပါ့မယ္ . .. . .

ေနာက္ပို႕(စ္)မွာ ဆက္ပါမယ္ . . .
ျမတ္ရဲ႕ connection ကိုစိတ္မခ်လို႕ပါ . . .

ျမတ္

ref: http://www.dreamincode.net/
ျမတ္ဘုန္းမို is offline   Reply With Quote
ေအာက္ပါအသင္း၀င္ 9 ဦးတို႔မွ ျမတ္ဘုန္းမို အား ေက်းဇူးတင္စကား ေျပာၾကားသြားပါသည္။
Old 28-01-2009, 10:19 AM
  post #3
ျမတ္ဘုန္းမို
ဆယ္ေက်ာ္သက္
 
အသင္း၀င္ေန႔စြဲ: Aug 2008
ေရးသားခ်က္မ်ား: 60
ေက်းဇူးတင္စကား: 36
ပို႔စ္ 32 ခုအတြက္ 122 ဦးမွ ေက်းဇူးတင္ေၾကာင္းေျပာပါသည္။
ပံုမ်ား: 1
ျမတ္ဘုန္းမို is on a distinguished road
login script ေလးေရးၾကမယ္ (၂)

အဲဒီ အေပၚမွာျပခဲ့တဲ့ conn.php ဆိုတာ mysql ကို connection လွမ္းခ်ိတ္တာပါ . . . .
ဒါက login script . . . .
ZDE ကုိဖြင့္ . . .
ဒီ code ကိုရိုက္ထည့္ ... သူ႕ရဲ႕ file name ကို checkLogin.php လို႕ေပးလုိက္ပါ . . .
<?php
// checkLogin.php
session_start(); // session ကိုသံုးေတာ့မယ္ဆိုရင္ေၾကညာေပးရတယ္ ။
require('conn.php'); // ခုနကျမတ္တို႕ေရးခဲ့တဲ့connection file ကိုျပန္ေခၚသံုးတယ္။

//form ကေနျပန္လာတဲ့ value ေတြကို variable ထဲျပန္ဖမ္းတယ္ . ..
$username = $_POST['user']; // user ဆိုတာက ေအာက္က textbox ရဲ႕ name
$password = $_POST['password'];// password ဆိုတာက ေအာက္က textbox ရဲ႕ name

// Do some basic sanitizing
$username = stripslashes($username);// stripslaches ကိုသိခ်င္ရင္ http://www.php.net/stripslashes မွာၾကည့္
$password = stripslashes($password);

$sql = "select * from users where username = '$username' and password = '$password'"; // query ေရးတာပါ။
$result = mysql_query($sql) or die ( mysql_error() ); // query ကို exectue လုပ္တယ္။

$count = mysql_num_row($result);// query မွာ row ဘယ္ႏွေၾကာင္းပါလဲလို႕စစ္တာ

if ($count == 1) { // ေပးလုိက္တဲ့ user name နဲ႕ password က table ထဲမွာရွိလား?ရွိတယ္ဆိုရင္
$_SESSION['loggedIn'] = "true";
header("Location: loginSuccess.php"); // success page ကိုသြားမယ္။
} else { //မရွိဘူးဆိုရင္
$_SESSION['loggedIn'] = "false";
header("Location: loginFailed.php"); //login fail page ကိုသြားမယ္။
}
?>
<html>
<head></head>
<body>
<form action="checkLogin.php" method="post">
<table>
<tr>
<td>Username: </td>
</td><input type="text" name="user"></td>
</tr>
<tr>
<td>Password: </td>
<td><input type="password" name="pass"></td>
</tr>
</table>
</form>
</body>
</html>

ျမတ္

ref: http://www.dreamincode.net/
ျမတ္ဘုန္းမို is offline   Reply With Quote
ေအာက္ပါအသင္း၀င္ 12 ဦးတို႔မွ ျမတ္ဘုန္းမို အား ေက်းဇူးတင္စကား ေျပာၾကားသြားပါသည္။
Old 29-01-2009, 12:09 AM
  post #4
aung.24
အရြယ္ေရာက္သူ
 
အသင္း၀င္ေန႔စြဲ: Feb 2008
တည္ေနရာ: London, United Kingdom
ေရးသားခ်က္မ်ား: 196
ႏိုင္ငံအလံ: Users Flag!
ေက်းဇူးတင္စကား: 24
ပို႔စ္ 42 ခုအတြက္ 126 ဦးမွ ေက်းဇူးတင္ေၾကာင္းေျပာပါသည္။
aung.24 is on a distinguished road
ျပန္စာ - Php အေၾကာင္းေဆြးေႏြးၾကမယ္ . . . .

php ကို video ေလးနဲ့ေလ့လာခ်င္ ရင္အသုံးဝင္မဲ့ website ေလးပါ

aung.24 is offline   Reply With Quote
ေအာက္ပါအသင္း၀င္ 11 ဦးတို႔မွ aung.24 အား ေက်းဇူးတင္စကား ေျပာၾကားသြားပါသည္။
Old 20-02-2009, 02:53 AM
  post #5
code4freedom
လမ္းေလွ်ာက္တတ္စ
 
အသင္း၀င္ေန႔စြဲ: May 2008
ေရးသားခ်က္မ်ား: 18
ေက်းဇူးတင္စကား: 2
ပို႔စ္ 12 ခုအတြက္ 35 ဦးမွ ေက်းဇူးတင္ေၾကာင္းေျပာပါသည္။
code4freedom is on a distinguished road
Icon7 ျပန္စာ - login script ေလးေရးၾကမယ္ (၂)

Hey just for sanitizing, some people usually use mysql_real_escape_string.

So, code will be like this:

Code:
$username = mysql_real_escape_string($username);
$password = mysql_real_escape_string($password);
That function will clean up all problems from user input. stripslashes is good too, but it will only remove slashes '\' if there is any.

I think your code was assuming magic_quotes_gpc is "on". It is php server variable and after php version 5.3.0, it is deprecated. That means magic quotes are no longer available. So, we better use mysql_real_escape_string to sanitize the data. Only downside is , mysql_real_escape_strting function needs database connection. So, that function can be used only after you connected to database. Your code will be ok, because you already connected to database at the top of your page.

Thanks for your tutorial. Appreciate it . That kind of tutorials will help our community.

Quote:
Originally Posted by ျမတ္ဘုန္းမို View Post

//form ကေနျပန္လာတဲ့ value ေတြကို variable ထဲျပန္ဖမ္းတယ္ . ..
$username = $_POST['user']; // user ဆိုတာက ေအာက္က textbox ရဲ႕ name
$password = $_POST['password'];// password ဆိုတာက ေအာက္က textbox ရဲ႕ name

// Do some basic sanitizing
$username = stripslashes($username);// stripslaches ကိုသိခ်င္ရင္ http://www.php.net/stripslashes မွာၾကည့္
$password = stripslashes($password);

ငါဘာမွမသိေသးပါလားေနာ္ :7:
code4freedom is offline   Reply With Quote
ေအာက္ပါအသင္း၀င္ 6 ဦးတို႔မွ code4freedom အား ေက်းဇူးတင္စကား ေျပာၾကားသြားပါသည္။
Old 20-02-2009, 11:01 PM
  post #6
royalheartgate
ကိုယ္ပိုင္အစြမ္းရွိၿပီးသူ
 
royalheartgate's Avatar
 
အသင္း၀င္ေန႔စြဲ: Nov 2008
တည္ေနရာ: On the Earth
ေရးသားခ်က္မ်ား: 269
ႏိုင္ငံအလံ: Users Flag!
ေက်းဇူးတင္စကား: 968
ပို႔စ္ 180 ခုအတြက္ 544 ဦးမွ ေက်းဇူးတင္ေၾကာင္းေျပာပါသည္။
royalheartgate is on a distinguished road
ျပန္စာ - Php အေၾကာင္းေဆြးေႏြးၾကမယ္ . . . .

ကၽြန္ေတာ္ကေတာ့ နားကန္းတစ္လံုးမွ နားမလည္ဆိုသလို ဘာမွကို မသိပါဘူးခင္ဗ်ာ....ဒါေပမဲ့ အစ္ကိုတို႔ အစ္မတို႔ ေဆြးေႏြးေနၾက တဲ့အေၾကာင္းအရာကို ကၽြန္ေတာ္တို႔လို နလပိန္းတံုးေတြ နားလည္ေအာင္ပံုမ်ဳိးအထိ ရွင္းျပေပးေစ့ခ်င္ပါတယ္.....ပညာရွင္ေတြၾကား ထဲမွာ အေႏွာင့္အယွက္ျဖစ္သြားရင္လည္း ေတာင္းပန္ပါတယ္ေနာ္.....ဒါေပမယ့္ ကၽြန္ေတာ္တို႔လည္း စိတ္၀င္စားေနလုိ႔ပါခင္ဗ်ာ.. ကၽြန္ေတာ္တို႔လည္းေလ့လာခ်င္လို႔ပါခင္ဗ်ာ......ၿပီးေတာ့ ပီဒီအက္ဖ္ ဖိုင္ေလးေတြရွိရင္လည္း တင္ေပးေစ့ခ်င္ပါတယ္ခင္ဗ်ာ...ကၽြန္ေတာ္ကေတာ့ Php ကို Php ပဲ သိတဲ့ အေျခအေနမို႔လို႔ပါခင္ဗ်ာ
ေက်းဇူးျပဳၿပီး ပညာဒါနေလး ေပးေ၀ သင္ၾကားေပးၾကပါလို႔...............
royalheartgate is offline   Reply With Quote
Old 21-02-2009, 03:01 AM
  post #7
code4freedom
လမ္းေလွ်ာက္တတ္စ
 
အသင္း၀င္ေန႔စြဲ: May 2008
ေရးသားခ်က္မ်ား: 18
ေက်းဇူးတင္စကား: 2
ပို႔စ္ 12 ခုအတြက္ 35 ဦးမွ ေက်းဇူးတင္ေၾကာင္းေျပာပါသည္။
code4freedom is on a distinguished road
ျပန္စာ - Php အေၾကာင္းေဆြးေႏြးၾကမယ္ . . . .

ေက်းဇူးျပုျပီး ျမတ္ရ့ဲ သင္ခန္းစာကုိ လိုက္လုပ္ျကည့္ပါ။ login system တစ္ခုကို ေရးျပထားတာပါ....

sanitize လုပ္တယ္ဆိုတာကေတာ့ user ေတြက ေပါက္ကရေတြ ရိုက္ထဲ့ရင္ ကာကြယ္ႏိုင္ေအာင္ လုပ္တာ
ပါ။ ကြ်န္ေတာ္က mysql_real_escape_string ကို အဲဒီအတြက္သံုးေလ့ရွိပါတယ္...

http://us3.php.net/mysql_real_escape_string

အဲဒါကိုသံုးရင္ sql injection attack ကိုလဲ ထိုက္သင့္သေလာက္ကာကြယ္ႏိုင္ပါတယ္....
sql injection ကေတာ့ မလိုလားသူမ်ားက မိမိရဲ့ ဆိုက္ကို တိုက္ခိုက္ေလ့ရွိတဲ့ နည္းလမ္းေတြ
ထဲက တခုပါ။ http://en.wikipedia.org/wiki/SQL_injection






Quote:
Originally Posted by royalheartgate View Post
ကၽြန္ေတာ္ကေတာ့ နားကန္းတစ္လံုးမွ နားမလည္ဆိုသလို ဘာမွကို မသိပါဘူးခင္ဗ်ာ....ဒါေပမဲ့ အစ္ကိုတို႔ အစ္မတို႔ ေဆြးေႏြးေနၾက တဲ့အေၾကာင္းအရာကို ကၽြန္ေတာ္တို႔လို နလပိန္းတံုးေတြ နားလည္ေအာင္ပံုမ်ဳိးအထိ ရွင္းျပေပးေစ့ခ်င္ပါတယ္.....ပညာရွင္ေတြၾကား ထဲမွာ အေႏွာင့္အယွက္ျဖစ္သြားရင္လည္း ေတာင္းပန္ပါတယ္ေနာ္.....ဒါေပမယ့္ ကၽြန္ေတာ္တို႔လည္း စိတ္၀င္စားေနလုိ႔ပါခင္ဗ်ာ.. ကၽြန္ေတာ္တို႔လည္းေလ့လာခ်င္လို႔ပါခင္ဗ်ာ......ၿပီးေတာ့ ပီဒီအက္ဖ္ ဖိုင္ေလးေတြရွိရင္လည္း တင္ေပးေစ့ခ်င္ပါတယ္ခင္ဗ်ာ...ကၽြန္ေတာ္ကေတာ့ Php ကို Php ပဲ သိတဲ့ အေျခအေနမို႔လို႔ပါခင္ဗ်ာ
ေက်းဇူးျပဳၿပီး ပညာဒါနေလး ေပးေ၀ သင္ၾကားေပးၾကပါလို႔...............

ငါဘာမွမသိေသးပါလားေနာ္ :7:
code4freedom is offline   Reply With Quote
ေအာက္ပါအသင္း၀င္ 8 ဦးတို႔မွ code4freedom အား ေက်းဇူးတင္စကား ေျပာၾကားသြားပါသည္။
Old 30-10-2009, 11:11 AM
  post #8
ဖိုးထူး
လမ္းေလွ်ာက္တတ္စ
 
အသင္း၀င္ေန႔စြဲ: Sep 2009
ေရးသားခ်က္မ်ား: 10
ႏိုင္ငံအလံ: Users Flag!
ေက်းဇူးတင္စကား: 0
ပို႔စ္ 6 ခုအတြက္ 19 ဦးမွ ေက်းဇူးတင္ေၾကာင္းေျပာပါသည္။
ဖိုးထူး is on a distinguished road
ျပန္စာ - login script ေလးေရးၾကမယ္ (၂)

မမျမတ္ေရ..ေမာင္ေလး . မမ ရဲ႕ ကုဒ္ေတြ စမ္းၾကည့္ေတာ့ အဲရာ(Error)တက္ေနတယ္ အစ္မ..
$count = mysql_num_row($result); ဒီအေၾကာင္း ေလာက္မွာ တက္ေနတာအစ္မ
အဲဒါနဲ႕ mysql_num_row ကို အင္တာနက္ေပၚတက္ရွာၾကည့္ေတာ့..
အစ္မေရ..ကုဒ္ဒင္အဲရာ (Coding Error)လားမသိဘူး
အမွန္က mysql_num_rows လို႕ေရးရမယ္ထင္တယ္.. 'S' တစ္လံုးျပဳတ္ေနတယ္..
အေနာ္ ေျပာတာ မွန္မမွန္ စာျပန္ဘာအံဳးေနာ္


Quote:
Originally Posted by ျမတ္ဘုန္းမို View Post
အဲဒီ အေပၚမွာျပခဲ့တဲ့ conn.php ဆိုတာ mysql ကို connection လွမ္းခ်ိတ္တာပါ . . . .
ဒါက login script . . . .
ZDE ကုိဖြင့္ . . .
ဒီ code ကိုရိုက္ထည့္ ... သူ႕ရဲ႕ file name ကို checkLogin.php လို႕ေပးလုိက္ပါ . . .
<?php
// checkLogin.php
session_start(); // session ကိုသံုးေတာ့မယ္ဆိုရင္ေၾကညာေပးရတယ္ ။
require('conn.php'); // ခုနကျမတ္တို႕ေရးခဲ့တဲ့connection file ကိုျပန္ေခၚသံုးတယ္။

//form ကေနျပန္လာတဲ့ value ေတြကို variable ထဲျပန္ဖမ္းတယ္ . ..
$username = $_POST['user']; // user ဆိုတာက ေအာက္က textbox ရဲ႕ name
$password = $_POST['password'];// password ဆိုတာက ေအာက္က textbox ရဲ႕ name

// Do some basic sanitizing
$username = stripslashes($username);// stripslaches ကိုသိခ်င္ရင္ http://www.php.net/stripslashes မွာၾကည့္
$password = stripslashes($password);

$sql = "select * from users where username = '$username' and password = '$password'"; // query ေရးတာပါ။
$result = mysql_query($sql) or die ( mysql_error() ); // query ကို exectue လုပ္တယ္။

$count = mysql_num_row($result);// query မွာ row ဘယ္ႏွေၾကာင္းပါလဲလို႕စစ္တာ

if ($count == 1) { // ေပးလုိက္တဲ့ user name နဲ႕ password က table ထဲမွာရွိလား?ရွိတယ္ဆိုရင္
$_SESSION['loggedIn'] = "true";
header("Location: loginSuccess.php"); // success page ကိုသြားမယ္။
} else { //မရွိဘူးဆိုရင္
$_SESSION['loggedIn'] = "false";
header("Location: loginFailed.php"); //login fail page ကိုသြားမယ္။
}
?>
<html>
<head></head>
<body>
<form action="checkLogin.php" method="post">
<table>
<tr>
<td>Username: </td>
</td><input type="text" name="user"></td>
</tr>
<tr>
<td>Password: </td>
<td><input type="password" name="pass"></td>
</tr>
</table>
</form>
</body>
</html>

ျမတ္

ref: http://www.dreamincode.net/
ဖိုးထူး is offline   Reply With Quote
ေအာက္ပါအသင္း၀င္ 5 ဦးတို႔မွ ဖိုးထူး အား ေက်းဇူးတင္စကား ေျပာၾကားသြားပါသည္။
Old 30-10-2009, 11:16 AM
  post #9
ဖိုးထူး
လမ္းေလွ်ာက္တတ္စ
 
အသင္း၀င္ေန႔စြဲ: Sep 2009
ေရးသားခ်က္မ်ား: 10
ႏိုင္ငံအလံ: Users Flag!
ေက်းဇူးတင္စကား: 0
ပို႔စ္ 6 ခုအတြက္ 19 ဦးမွ ေက်းဇူးတင္ေၾကာင္းေျပာပါသည္။
ဖိုးထူး is on a distinguished road
ျပန္စာ - Php အေၾကာင္းေဆြးေႏြးၾကမယ္ . . . .

ညီေလ ေရ... အစ္ကို ဖိုးထူးလဲ သိပ္မတတ္ဘူး..နဲနဲေလးပဲ တတ္တယ္..အဟိ
နဲနဲ ေလးတတ္တဲ့ အထဲက နဲနဲေလး ၀င္ေျပာတာပါ...
ညီေလး လိုခ်င္တဲ့..ပီဒီအက္ ဖိုင္(pdf)ေလးေတြ ရွိရင္ တင္ေပးလိုက္ပါ့မယ္..ညီ
အိုေကေနာ္

Quote:
Originally Posted by royalheartgate View Post
ကၽြန္ေတာ္ကေတာ့ နားကန္းတစ္လံုးမွ နားမလည္ဆိုသလို ဘာမွကို မသိပါဘူးခင္ဗ်ာ....ဒါေပမဲ့ အစ္ကိုတို႔ အစ္မတို႔ ေဆြးေႏြးေနၾက တဲ့အေၾကာင္းအရာကို ကၽြန္ေတာ္တို႔လို နလပိန္းတံုးေတြ နားလည္ေအာင္ပံုမ်ဳိးအထိ ရွင္းျပေပးေစ့ခ်င္ပါတယ္.....ပညာရွင္ေတြၾကား ထဲမွာ အေႏွာင့္အယွက္ျဖစ္သြားရင္လည္း ေတာင္းပန္ပါတယ္ေနာ္.....ဒါေပမယ့္ ကၽြန္ေတာ္တို႔လည္း စိတ္၀င္စားေနလုိ႔ပါခင္ဗ်ာ.. ကၽြန္ေတာ္တို႔လည္းေလ့လာခ်င္လို႔ပါခင္ဗ်ာ......ၿပီးေတာ့ ပီဒီအက္ဖ္ ဖိုင္ေလးေတြရွိရင္လည္း တင္ေပးေစ့ခ်င္ပါတယ္ခင္ဗ်ာ...ကၽြန္ေတာ္ကေတာ့ php ကို php ပဲ သိတဲ့ အေျခအေနမို႔လို႔ပါခင္ဗ်ာ
ေက်းဇူးျပဳၿပီး ပညာဒါနေလး ေပးေ၀ သင္ၾကားေပးၾကပါလို႔...............
ဖိုးထူး is offline   Reply With Quote
ေအာက္ပါအသင္း၀င္ 2 ဦးတို႔မွ ဖိုးထူး အား ေက်းဇူးတင္စကား ေျပာၾကားသြားပါသည္။
Old 03-11-2009, 08:19 AM
akm
ပညာရွိႀကီး
 
အသင္း၀င္ေန႔စြဲ: Jun 2008
တည္ေနရာ: Near the Star
ေရးသားခ်က္မ်ား: 369
ႏိုင္ငံအလံ: Users Flag!
ေက်းဇူးတင္စကား: 146
ပို႔စ္ 143 ခုအတြက္ 465 ဦးမွ ေက်းဇူးတင္ေၾကာင္းေျပာပါသည္။
ပံုမ်ား: 6
akm is on a distinguished road
ျပန္စာ - Php အေၾကာင္းေဆြးေႏြးၾကမယ္ . . . .

Quote:
Originally Posted by royalheartgate View Post
ကၽြန္ေတာ္ကေတာ့ နားကန္းတစ္လံုးမွ နားမလည္ဆိုသလို ဘာမွကို မသိပါဘူးခင္ဗ်ာ....ၿပီးေတာ့ ပီဒီအက္ဖ္ ဖိုင္ေလးေတြရွိရင္လည္း တင္ေပးေစ့ခ်င္ပါတယ္ခင္ဗ်ာ...ကၽြန္ေတာ္ကေတာ့ Php ကို Php ပဲ သိတဲ့ အေျခအေနမို႔လို႔ပါခင္ဗ်ာ
ေက်းဇူးျပဳၿပီး ပညာဒါနေလး ေပးေ၀ သင္ၾကားေပးၾကပါလို႔...............
ေအာက္ကလင့္မွာ တင္ေပးထားတာေတြရွိပါတယ္..........
ဖတ္ၾကည့္ပါဦး......အသံုး၀င္မွာပါ..........

http://www.myanmarfamily.org/forum/f...play.php?f=138

[COLOR="SeaGreen"]အားလံုးကိုအေကာင္းဆုံးျဖစ္ေစခ်င္တယ္.........:1:
[email]akmoe@myanmarfamily.org[/email]
[email]teintike@gmail.com[/email][/COLOR]
akm is offline   Reply With Quote
ေအာက္ပါအသင္း၀င္ 3 ဦးတို႔မွ akm အား ေက်းဇူးတင္စကား ေျပာၾကားသြားပါသည္။
Old 09-12-2009, 09:02 AM
ျမတ္ဘုန္းမို
ဆယ္ေက်ာ္သက္
 
အသင္း၀င္ေန႔စြဲ: Aug 2008
ေရးသားခ်က္မ်ား: 60
ေက်းဇူးတင္စကား: 36
ပို႔စ္ 32 ခုအတြက္ 122 ဦးမွ ေက်းဇူးတင္ေၾကာင္းေျပာပါသည္။
ပံုမ်ား: 1
ျမတ္ဘုန္းမို is on a distinguished road
ျပန္စာ - login script ေလးေရးၾကမယ္ (၂)

Quote:
Originally Posted by ဖိုးထူး View Post
မမျမတ္ေရ..ေမာင္ေလး . မမ ရဲ႕ ကုဒ္ေတြ စမ္းၾကည့္ေတာ့ အဲရာ(error)တက္ေနတယ္ အစ္မ..
$count = mysql_num_row($result); ဒီအေၾကာင္း ေလာက္မွာ တက္ေနတာအစ္မ
အဲဒါနဲ႕ mysql_num_row ကို အင္တာနက္ေပၚတက္ရွာၾကည့္ေတာ့..
အစ္မေရ..ကုဒ္ဒင္အဲရာ (coding error)လားမသိဘူး
အမွန္က mysql_num_rows လို႕ေရးရမယ္ထင္တယ္.. 's' တစ္လံုးျပဳတ္ေနတယ္..
အေနာ္ ေျပာတာ မွန္မမွန္ စာျပန္ဘာအံဳးေနာ္
ဟုတ္ပါတယ္ေမာင္ေလးေရ . . . အမွန္ျပင္လိုက္ပါေနာ္ . . .
ေျပာျပေပးတာေက်းဇူးတင္ပါတယ္.

ျမတ္
ျမတ္ဘုန္းမို is offline   Reply With Quote
ေအာက္ပါအသင္း၀င္ 3 ဦးတို႔မွ ျမတ္ဘုန္းမို အား ေက်းဇူးတင္စကား ေျပာၾကားသြားပါသည္။
Old 09-12-2009, 09:16 AM
ျမတ္ဘုန္းမို
ဆယ္ေက်ာ္သက္
 
အသင္း၀င္ေန႔စြဲ: Aug 2008
ေရးသားခ်က္မ်ား: 60
ေက်းဇူးတင္စကား: 36
ပို႔စ္ 32 ခုအတြက္ 122 ဦးမွ ေက်းဇူးတင္ေၾကာင္းေျပာပါသည္။
ပံုမ်ား: 1
ျမတ္ဘုန္းမို is on a distinguished road
ျပန္စာ - Php အေၾကာင္းေဆြးေႏြးၾကမယ္ . . . .

Quote:
Originally Posted by HTET^HTET
mama myat....
htet htet ka php ko sa tin lae lar nay tu par ... ku job lal win nay par tae...
htethtet ti chin tar lay lote lo ma ya lo par ...
ku nyi par naw
htethtet ku yay nay tar ka member ka login win lite tar nae win lite tae member yae login name nae pat tat tae record ko bae pya say chin tar par ...
ae dar bae lo yay ya ma lal ma ti buu phit nay tae ... login form ka nay user ka tu yae login name ko yite lite yin tu nae tat sine tae record ko bae ya say chin tar par ...
mysql mhar doit member table bae shi par tae member table mhar member record tawe a myar kyi pop... login win doit ae di member table mhar shi tae user name nae password tuu yin lo sit htar par tae ... success phit twar yin login lote lite tae member yae data ko bae lo chin lo par ... ku ka login lote lite tae memeber table htae mhar shi ta mya data tawe ko akone lar pya nay lo ... record 1 kyaung htae ko bae pya chin lo par ..
mama myat yae ,.. htethtet ko ku nyi par ohmn naw...
arr koe par tae naw ...mama gmail lay ti ya ma lar ???
kyay zu tin par tae mama myat
ထက္ထက္ေရ . . . .
တျခား php ကိုေလ့လာေနတဲ့သူေတြလည္း သိေအာင္ . . .
မ forum ေပၚမွာပဲ ရွင္းျပလိုက္မယ္ေနာ္ . . . .

ပထမဆံုး ထက္ထက္က login ၀င္လိုက္တယ္မလား . . . login ၀င္တဲ့ username နဲ႕ password ကို ယူသြားၿပီး . . .database ထဲမွာ တုိက္စစ္ရပါတယ္ . . အဲလိုတုိက္စစ္တဲ့ အခါမွာ userid ကိုပါ ဆြဲထုတ္လာခဲ့ပါ
example:

SELECT userid, username from tbluser WHERE email="@email" and password="@password"


. . success ျဖစ္ရင္ . . . .ပါလာတဲ့ userid ကို session ထဲမွာ သိမ္းထားရပါမယ္ . . . .

record ေတြကို ဆြဲထုတ္ျပတဲ့ page ကိုေရာက္တဲ့အခါ . . . session ထဲမွာ ထည့္ထားခဲ့တဲ့ userid ကိုျပန္ဆြဲထုတ္ရမွာပါ. . .


$userid = $_SESSION["USERID"];

ျပီးရင္ record ဆြဲထုတ္တဲ့အခါ .. .

SELECT * FROM tblrecord where userid="@userid" ဆိုျပီးဆြဲထုတ္ရမွာပါ ....

tblrecord ဆိုတဲ့ table ထဲမွာေတာ့ userid ဆိုတဲ့ field ေလးက ရွိေနရမွာပါ . . . .

စမ္းၾကည့္လိုက္ပါဦး . . .

အဆင္ေျပပါေစ...

ေၾသာ္ . . . ၿပီးေတာ့ ၾကံဳတုန္းေျပာရဦးမယ္ . . .
ျမတ္က ဆရာမၾကီး မဟုတ္ပါဘူး . . . . ပညာရွင္လည္းမဟုတ္ပါဘူး . . ျမတ္ကိုယ္တိုင္က ပညာသင္ပါ . . . ျမတ္သိသေလာက္ကေလး ကို ျမတ္လိုပဲ သိခ်င္တတ္ခ်င္ၾကတဲ့သူေတြကို ျပန္မွ်ေ၀တာပါ . .. မွားတာရွိရင္ ... အမွားပါရင္ ျမတ္ကို ျပင္ေပး၊ ေထာက္ျပေပးၾကပါ . . လို႕ .. .
ေက်းဇူးတင္ပါတယ္ . .


ျမတ္

Last edited by ျမတ္ဘုန္းမို; 09-12-2009 at 09:23 AM..
ျမတ္ဘုန္းမို is offline   Reply With Quote
ေအာက္ပါအသင္း၀င္ 7 ဦးတို႔မွ ျမတ္ဘုန္းမို အား ေက်းဇူးတင္စကား ေျပာၾကားသြားပါသည္။
Old 12-12-2009, 11:55 AM
HTET^HTET
အထူးအသင္း၀င္
 
HTET^HTET's Avatar
 
အသင္း၀င္ေန႔စြဲ: Mar 2007
တည္ေနရာ: Myanmar
ေရးသားခ်က္မ်ား: 94
ေက်းဇူးတင္စကား: 54
ပို႔စ္ 32 ခုအတြက္ 69 ဦးမွ ေက်းဇူးတင္ေၾကာင္းေျပာပါသည္။
HTET^HTET is on a distinguished road
ျပန္စာ - Php အေၾကာင္းေဆြးေႏြးၾကမယ္ . . . .

Quote:
Originally Posted by ျမတ္ဘုန္းမို View Post
ထက္ထက္ေရ . . . .
တျခား php ကိုေလ့လာေနတဲ့သူေတြလည္း သိေအာင္ . . .
မ forum ေပၚမွာပဲ ရွင္းျပလိုက္မယ္ေနာ္ . . . .
ျမတ္
ဟုတ္ကဲ့ မမၿမတ္ ထက္ထက္ေက်းဇူးတင္ပါတယ္... ခုလိုရွင္းၿပတာလဲေက်းဇူးပါ... ထက္ထက္က

if ($validpwd)
{
$_SESSION[$table_prefix."status"] = "login";
$_SESSION[$table_prefix."id"] = $id;
//ob_start();
header("Location:detail.php?id=".$_POST['id']);

}
ဒီလိုနည္းနဲ႔ ယူလိုက္တာရသြားတယ္မမၿမတ္... ေက်း ဇူး တင္ပါတာယ္ေနာ္... တကယ္ပါ.. ထက္ထက္ေနာက္လည္း ေမး မယ္ေနာ္... ထက္ ထက္ က ေတာင္စမ္းစမ္း ေၿမာက္စမ္းစမ္း ၿဖစ္ေနလို႔ပါ...
HTET^HTET is offline   Reply With Quote
ေအာက္ပါအသင္း၀င္ 4 ဦးတို႔မွ HTET^HTET အား ေက်းဇူးတင္စကား ေျပာၾကားသြားပါသည္။
Old 29-06-2010, 03:14 PM
ေမာင္စိုးခိုင္လင္း
ဆယ္ေက်ာ္သက္
 
ေမာင္စိုးခိုင္လင္း's Avatar
 
အသင္း၀င္ေန႔စြဲ: Oct 2009
ေရးသားခ်က္မ်ား: 60
ႏိုင္ငံအလံ: Users Flag!
ေက်းဇူးတင္စကား: 69
ပို႔စ္ 47 ခုအတြက္ 122 ဦးမွ ေက်းဇူးတင္ေၾကာင္းေျပာပါသည္။
ပံုမ်ား: 2
ေမာင္စိုးခိုင္လင္း is on a distinguished road
ျပန္စာ - Php အေၾကာင္းေဆြးေႏြးၾကမယ္ . . . .

မျမတ္ဘုန္းမို ကၽြန္ေတာ္ကေတာ့ php ဆိုတာကို မ်က္ေကာ နားေကာကန္းေလာက္ေအာင္မသိတာပါ နည္းနည္းေလးၾကားဖူးတာ ရွိတယ္ google coding ေတြကို ကူး ေျပာင္းလုပ္ျပီးေတာ့ google အတုလုပ္ျပီးေတာ့ ၀င္တဲံသူရဲ့ user and password ကို mail အေနနဲ့ ယူလိုက္တယ္ ဆိုတာမ်ိဳး ရွိလား မသိဘူး ရွိရင္ ရွင္းျပေစခ်င္ပါတယ ္အမ ျပီၚေတာ ့ကၽြန္ေတာ္က အခုမွ HTML ေလာက္ ေဘာက္ဆတ္ေဘာက္ဆတ္သိေသးတာ မို့လို့ ျဖစ္ႏိုင္ရင္ အမ အပင္ပန္းခံေပးပါဦးေနာ္ ေက်းဇူးတင္ပါတယ္
ေမာင္စိုးခိုင္လင္း is offline   Reply With Quote
Old 24-08-2010, 08:11 PM
ေသာကမဲ႔
ကေလးေပါက္စ
 
အသင္း၀င္ေန႔စြဲ: Aug 2008
ေရးသားခ်က္မ်ား: 42
ေက်းဇူးတင္စကား: 5
ပို႔စ္ 15 ခုအတြက္ 41 ဦးမွ ေက်းဇူးတင္ေၾကာင္းေျပာပါသည္။
ေသာကမဲ႔ is on a distinguished road
ျပန္စာ - Php အေၾကာင္းေဆြးေႏြးၾကမယ္ . . . .

မမျမတ္လဲ ရွင္းရတာေတြလဲေမာေနျပီေနွာ္ ေက်းဇူးတင္ပါတယ္ သိခ်င္တာေလးေတြသိရတ႔ဲအတြက္ပါ.. ဒါေပမဲ႔ ညီမလဲ ေသေသခ်ာခ်ာသိခ်င္တယ္ အေျခံက်က်လဲနားလည္ခ်င္တယ္ ျပီးေတာ႔ ဘာမွမသိတဲ႔သူေတြအတြက္လဲ အစ အဆံုး ဒီ php ကုိ တစိုက္မတ္မတ္ ေကာင္းေကာင္းသင္ေပးႏိုင္တဲ႔သူ ဒါမွမဟုတ္ သင္ေပးေနတဲ႔ သင္တန္းေလးေတြမ်ား ရွိလား ရွိရင္ သိပါရေစရွင္႔ ညီမကိုယ္တုိင္ သင္တန္းတက္ခ်င္္လို႔ပါ..

[COLOR="Red"]ျဖစ္သမွ်အေၾကာင္း မေကာင္း ေကာင္းေအာင္လုပ္[/COLOR]
မွတ္ခ်က္ ။ ဆရာေတာ္ဥဳးသုမဂၤလဆိုဆံုးမေသာ စကားျဖစ္ပါသည္။
ေသာကမဲ႔ is offline   Reply With Quote
ေအာက္ပါအသင္း၀င္ 3 ဦးတို႔မွ ေသာကမဲ႔ အား ေက်းဇူးတင္စကား ေျပာၾကားသြားပါသည္။
Old 24-03-2011, 03:27 PM
ေက်ာ္မင္းလြင္
လမ္းေလွ်ာက္တတ္စ
 
အသင္း၀င္ေန႔စြဲ: Jun 2010
ေရးသားခ်က္မ်ား: 11
ႏိုင္ငံအလံ: Users Flag!
ေက်းဇူးတင္စကား: 0
ပို႔စ္ 6 ခုအတြက္ 24 ဦးမွ ေက်းဇူးတင္ေၾကာင္းေျပာပါသည္။
ပံုမ်ား: 2
ေက်ာ္မင္းလြင္ is on a distinguished road
ျပန္စာ - login script ေလးေရးၾကမယ္ (၂)

အေနာ္ကေတာ့စိတ္ခ်ရေအာင္ႏွစ္ခုလံုးသံုးတယ္ဗ်....................ဒီလုိေလဟီး
$name=$_REQUEST['name'];
$pass=$_REQUEST['pass'];
$name=stripslashes($name);
$pass=stripslashes($pass);
$name=mysql_real_escape_string($name);
$pass=mysql_real_escape_string($pass);
ေက်ာ္မင္းလြင္ is offline   Reply With Quote
ေအာက္ပါအသင္း၀င္ 3 ဦးတို႔မွ ေက်ာ္မင္းလြင္ အား ေက်းဇူးတင္စကား ေျပာၾကားသြားပါသည္။
Old 31-05-2011, 08:40 AM
room
ေမြးကင္းစကေလး
 
room's Avatar
 
အသင္း၀င္ေန႔စြဲ: Jan 2009
ေရးသားခ်က္မ်ား: 4
ႏိုင္ငံအလံ: Users Flag!
ေက်းဇူးတင္စကား: 0
ပို႔စ္ 3 ခုအတြက္ 4 ဦးမွ ေက်းဇူးတင္ေၾကာင္းေျပာပါသည္။
room is on a distinguished road
ျပန္စာ - Php အေၾကာင္းေဆြးေႏြးၾကမယ္ . . . .

ႈIE တြင္ အဆင္ေျပစြာ frame မ်ားေပၚရန္ ဘယ္လုိေရးရတာလဲ ခင္ဗ်ာ။ သိရင္ေျဖေပးၾကပါခင္ဗ်ာ
room is offline   Reply With Quote
Old 14-10-2012, 10:35 PM
သူစင္ၾကယ္
ႀကီးေကာင္၀င္စ
 
အသင္း၀င္ေန႔စြဲ: Aug 2011
တည္ေနရာ: www.mmec.tk
ေရးသားခ်က္မ်ား: 97
ႏိုင္ငံအလံ: Users Flag!
ေက်းဇူးတင္စကား: 20
ပို႔စ္ 67 ခုအတြက္ 188 ဦးမွ ေက်းဇူးတင္ေၾကာင္းေျပာပါသည္။
သူစင္ၾကယ္ is on a distinguished road
ျပန္စာ - Php အေၾကာင္းေဆြးေႏြးၾကမယ္ . . . .

Quote:
Originally Posted by room View Post
ႈIE တြင္ အဆင္ေျပစြာ frame မ်ားေပၚရန္ ဘယ္လုိေရးရတာလဲ ခင္ဗ်ာ။ သိရင္ေျဖေပးၾကပါခင္ဗ်ာ
အစ္ကိုေရ အသံုး၀င္မ၀င္ေတာ့ မသိပါဘူး။
ဒီမွာ ေတာ့ ေရးထားတာေလးေတာ့ ေတြ႕မိပါတယ္ခင္ဗ်ာ။

[url]www.poemplanet.com.nu[/url]
သူစင္ၾကယ္ is offline   Reply With Quote
ေအာက္ပါအသင္း၀င္ 2 ဦးတို႔မွ သူစင္ၾကယ္ အား ေက်းဇူးတင္စကား ေျပာၾကားသြားပါသည္။
Old 14-10-2012, 10:41 PM
သူစင္ၾကယ္
ႀကီးေကာင္၀င္စ
 
အသင္း၀င္ေန႔စြဲ: Aug 2011
တည္ေနရာ: www.mmec.tk
ေရးသားခ်က္မ်ား: 97
ႏိုင္ငံအလံ: Users Flag!
ေက်းဇူးတင္စကား: 20
ပို႔စ္ 67 ခုအတြက္ 188 ဦးမွ ေက်းဇူးတင္ေၾကာင္းေျပာပါသည္။
သူစင္ၾကယ္ is on a distinguished road
ျပန္စာ - Php အေၾကာင္းေဆြးေႏြးၾကမယ္ . . . .

Quote:
Originally Posted by royalheartgate View Post
ကၽြန္ေတာ္ကေတာ့ နားကန္းတစ္လံုးမွ နားမလည္ဆိုသလို ဘာမွကို မသိပါဘူးခင္ဗ်ာ....ဒါေပမဲ့ အစ္ကိုတို႔ အစ္မတို႔ ေဆြးေႏြးေနၾက တဲ့အေၾကာင္းအရာကို ကၽြန္ေတာ္တို႔လို နလပိန္းတံုးေတြ နားလည္ေအာင္ပံုမ်ဳိးအထိ ရွင္းျပေပးေစ့ခ်င္ပါတယ္.....ပညာရွင္ေတြၾကား ထဲမွာ အေႏွာင့္အယွက္ျဖစ္သြားရင္လည္း ေတာင္းပန္ပါတယ္ေနာ္.....ဒါေပမယ့္ ကၽြန္ေတာ္တို႔လည္း စိတ္၀င္စားေနလုိ႔ပါခင္ဗ်ာ.. ကၽြန္ေတာ္တို႔လည္းေလ့လာခ်င္လို႔ပါခင္ဗ်ာ......ၿပီးေတာ့ ပီဒီအက္ဖ္ ဖိုင္ေလးေတြရွိရင္လည္း တင္ေပးေစ့ခ်င္ပါတယ္ခင္ဗ်ာ...ကၽြန္ေတာ္ကေတာ့ Php ကို Php ပဲ သိတဲ့ အေျခအေနမို႔လို႔ပါခင္ဗ်ာ
ေက်းဇူးျပဳၿပီး ပညာဒါနေလး ေပးေ၀ သင္ၾကားေပးၾကပါလို႔...............
ေဟေဟ့ အေဖၚရၿပီ။
ကၽြန္ေတာ္လည္း နလပိန္းတံုးပဲဗ်။
http://phpmyanmar.com/php_tutorial မွာ ပညာဒါန ရိွတယ္ အစ္ကိုေရ။

[url]www.poemplanet.com.nu[/url]
သူစင္ၾကယ္ is offline   Reply With Quote
ေအာက္ပါအသင္း၀င္ 3 ဦးတို႔မွ သူစင္ၾကယ္ အား ေက်းဇူးတင္စကား ေျပာၾကားသြားပါသည္။
Old 16-11-2012, 12:16 PM
thurein53
လမ္းေလွ်ာက္တတ္စ
 
အသင္း၀င္ေန႔စြဲ: Jan 2012
ေရးသားခ်က္မ်ား: 5
ႏိုင္ငံအလံ: Users Flag!
ေက်းဇူးတင္စကား: 4
ပို႔စ္ 4 ခုအတြက္ 5 ဦးမွ ေက်းဇူးတင္ေၾကာင္းေျပာပါသည္။
thurein53 is on a distinguished road
ျပန္စာ - Php အေၾကာင္းေဆြးေႏြးၾကမယ္ . . . .

မဂ္လာပါခဗ်ာ ကူညီျကပါအံုးခဗ်ာ<html>
<body>
<form action="now.php" method="POST" enctype="multipart/form_data">
Filename:<br><input type="text" name="name"><br/>

Extension:<br><input type="text" name="extension"><br/>
Words:<br><input type="text" name="word"><br/>
<input type="reset" value="Reset"><br/>
<input type="submit" value="Submit">
</form>
</body>
</html>
ဒီ html script နဲ့
<html>
<body>
<form action="now.php" method="POST" enctype="multipart/form_data">
Filename:<br><input type="text" name="name"><br/>

Extension:<br><input type="text" name="extension"><br/>
Words:<br><input type="text" name="word"><br/>
<input type="reset" value="Reset"><br/>
<input type="submit" value="Submit">
</form>
</body>
</html>
ကိုေရးျပီ php script နဲ့
html >name မွာ ဖုိင္နာမည္
့html>extension မွာ txt or php
့html> word မွာ လိိုခ်င္တဲ့ စာလံုးရဲ့ ေရွ့ဆံူးစာလံုးရုိက္လုိက္တာနဲ့
စာပိုဒ္တစ္ပိုဒ္မွာရိွတဲ့ ကိုယ္ရိုက္လုိက္တဲ့ စာလံုးနဲ့ဆုိင္ရာေတြကိုoutput ထုက္ေပးေအာင္ဘယ္လုိ php script ေရးရမလဲ ခဗ်ာ~~ဥပမာ html> word ေဘာက္ထဲမွာ pro လုိ့ရုိက္ထည့္လုိက္တယ္ထား စားပိုဒ္ထဲက pro နဲ့စတဲ့ စာလံုး process ,project , production စသည္ျဖင့္ အကုန္လံုးကိုoutput ထုတ္ေပးတာကိုေျပာတာပါခဗ်ာ~~
php script ဘယ္လုိေရးရမယ္ဆုိတာကို ေဆြးေနြးေပးျကပါခဗ် ~~ ကြ်န္ေတာ္ကလဲ ေလ့လာတာ အခုမွ တစ္လေလာက္ပဲရိွပါေသးတယ္ ဘာမွမသိေသးပါခဗ်ာ~~
thurein53 is offline   Reply With Quote
ေအာက္ပါအသင္း၀င္မွ thurein53 အား ေက်းဇူးတင္စကား ေျပာၾကားသြားပါသည္။
Old 25-09-2016, 04:32 PM
မင္​းရာဇာ
ေမြးကင္းစကေလး
 
အသင္း၀င္ေန႔စြဲ: Sep 2016
ေရးသားခ်က္မ်ား: 1
ႏိုင္ငံအလံ: Users Flag!
ေက်းဇူးတင္စကား: 0
ပို႔စ္ 1 ခုအတြက္ 2 ဦးမွေက်းဇူးတင္ေၾကာင္းေျပာပါသည္။
မင္​းရာဇာ is on a distinguished road
ျပန္စာ - Php အေၾကာင္းေဆြးေႏြးၾကမယ္ . . . .

Html script ​ေလး​ေတြရခ်င္​လို႔ပါ
ဘယ္​မွာရွာလု႔ရနိုင္​မလဲ
မင္​းရာဇာ is offline   Reply With Quote
ေအာက္ပါအသင္း၀င္ 2 ဦးတို႔မွ မင္​းရာဇာ အား ေက်းဇူးတင္စကား ေျပာၾကားသြားပါသည္။
Old 19-01-2017, 11:49 AM
ေလႀကီး
ေမြးကင္းစကေလး
 
အသင္း၀င္ေန႔စြဲ: Jan 2017
ေရးသားခ်က္မ်ား: 1
ႏိုင္ငံအလံ: Users Flag!
ေက်းဇူးတင္စကား: 0
ပို႔စ္ 1 ခုအတြက္ 1 ဦးမွ ေက်းဇူးတင္ေၾကာင္းေျပာပါသည္။
ေလႀကီး is on a distinguished road
ျပန္စာ - Php အေၾကာင္းေဆြးေႏြးၾကမယ္ . . . .

PHP software ကိုINSTALလုပ္ၿပီး
ဖြင့္တဲ့အခါ msvcr110.dll
MISSINGဆိုတဲ့ error တက္၍
ဖြင့္မတာကို သိတဲ့သူမ်ားအလင္း
ေပးၾကပါခမ်ၤာ
ေလႀကီး is offline   Reply With Quote
ေအာက္ပါအသင္း၀င္မွ ေလႀကီး အား ေက်းဇူးတင္စကား ေျပာၾကားသြားပါသည္။
Old 21-02-2017, 12:27 AM
zo
အထူးအသင္း၀င္
 
zo's Avatar
 
အသင္း၀င္ေန႔စြဲ: Jul 2008
တည္ေနရာ: the earth that GOD created.
ေရးသားခ်က္မ်ား: 1,200
ႏိုင္ငံအလံ: Users Flag!
ေက်းဇူးတင္စကား: 18,678
ပို႔စ္ 1,041 ခုအတြက္ 6,000 ဦးမွ ေက်းဇူးတင္ေၾကာင္းေျပာပါသည္။
zo will become famous soon enough
ျပန္စာ - Php အေၾကာင္းေဆြးေႏြးၾကမယ္ . . . .

Visual C++ Redistributable for Visual Studio 2012 Update 4
ဒါေလး အင္စေတာဖုိ႔လိုတယ္လုိ႔ ေျပာပါတယ္။ ဒါေလးကို ေဒါင္းျပီး အင္စေတာၾကည့္ေပးပါလားဗ်ာ

See You When I See You
zo is offline   Reply With Quote
Reply

တန္ဆာပလာမ်ား
ေဖာ္ျပမႈပံုစံ

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

ဖိုရမ္ေတြ ေက်ာ္ေရာက္ခ်င္ရင္ !

အျခားဆင္တူေဆြးေႏြးခ်က္မ်ား
ေဆြးေႏြးခ်က္ စတင္ေရးသားသူ ကြပ္ပ်စ္၀ိုင္း ျပန္စာမ်ား ေနာက္ဆံုးပို႔စ္
php and asp taungporthar ေဆြးေႏြးခ်က္မ်ား 29 16-11-2012 09:53 PM
300 and more PHP Scripts For Webmaster (Super Pack) Lit_Tiger Softwares မ်ား 7 17-05-2011 11:21 AM
PHP Functions Essential Reference poekaunglay87 E-books မ်ား 0 08-08-2008 10:45 PM
PHP Designer 2007 Ye Naung Softwares မ်ား 8 07-06-2008 02:42 PM
OReilly Learning PHP and MySQL kothu E-books မ်ား 0 29-01-2008 04:52 PM


ဖိုရမ္၏ ပင္မအခ်ိန္သည္ ဂရင္းနစ္စံေတာ္ခ်ိန္ +6.5 ျဖစ္သည္။ေဒသစံေတာ္ခ်ိန္ 09:34 AM
Inactive Reminders By Icora Web Design